Je bent nu hier: Home > Collectie > Behang

Behang

Behang … trendy, modieus en toch ook heel persoonlijk! Bij ons woonatelier Decorette Wolvega & Sneek heb je onnoemelijk veel keuze uit een van de vele behangboeken. Of je nu op zoek bent naar een warme en veilige uni of juist een gewaagd en opvallend patroon. Voor beide ben je bij ons aan het juiste adres.

Natuurlijk staan onze stylisten ook altijd voor je klaar om je te helpen met een ongewoon advies. Uiteraard mag je de boeken mee nemen naar huis aangezien kleuren er thuis vaak net anders uitzien en het vaak erg belangrijk is om het materiaal bij je meubels te bekijken.

De meeste collecties zijn ook online in te zien en te bestellen via onze webshop

Enorme keuze

Bij Decorette Wolvega & Sneek vindt je vele bekende behang merken, waarmee wij je graag willen inspireren. Onderstaand een overzicht van oa. de Piet Hein Eek collectie, Piet Boon wallcovering, Studio Ditte, Mr Perswall, Pip studio, Onszelf en natuurlijk Eijffinger en HookedOnWalls.

Zie je op tegen de klus? Dan klaren wij die graag voor je. Onze ervaren mensen kunnen als geen ander zorgen dan je behangproject tot een geweldig eindresultaat wordt! Wil je toch zelf aan de slag? Dan geven we je graag advies over het voorwerk, de juiste wijze van plakken en uiteraard welk materiaal je nodig hebt.