Je bent nu hier: Home > Collectie > Behang > Behang trends

Behang trends

Enkele behang trends.

Behang Trend Luxe.

Geniet van glamour en luxe bij je thuis. Met glanzende materialen in de hoofdrol. We zijn er trots op deze luxe te tonen en er met volle teugen van te genieten. Glans en mat contrasten. Koel en warm. Koele kleuren zoals zwart, grijzen en (bijna) wit. Warme kleuren zoals goud, brons en koper. Naturen zoals champagne en beige. Voor op de muur kun je kiezen voor grafische dessins in combinatie met natuurlijke prints en ronde sierlijke vormen.

Behang Trend Verweerd.

Het karakter van robuuste en gebruikte materialen, en toch lekker comfortabel. Ruige natuur in combinatie met een industriële look. Stoer en warm. Natuurlijke en vergrijsde kleuren. De dessins zijn geïnspireerd door de natuur en door de schoonheid van oude leegstaande gebouwen. Een toonaangevende collectie in deze trend is de collectie Concrete Wallpaper by Piet Boon en Scrapwood Wallpaper by Piet Hein Eek

Behang trends Scrapwood Piet Hein Eek  Behang trends Concrete Piet Boon

 Behang Trend Natuurlijk

Natuurlijke materialen worden steeds belangrijker. Ook in behang vind je dit terug. Arte heeft geweldige collecties waarin onder andere zeegras, kurk, paardenhaar en bast van de bananenboom verwerkt zijn. Dit zijn de meer exclusievere collecties van Arte, dus deze vind je niet op elke hoek van de straat. Maar bij Decorette Wolvega & Sneek uiteraard wel. Kom langs in een van onze winkels en we tonen je graag onze collecties.