Je bent nu hier: Home > Collectie > Behang > Fotowand

Fotowand

Je waant je in het bos! Maar je bevind je gewoon in je woonkamer! Of je lievelingsbloem in XL formaat op de muur. Een fotowand is er in allerlei dessins en formaten. Maak van je favoriete strandfoto, sneeuwuitzicht of portret je eigen unieke posterbehang. De mogelijkheden zijn ongekend. Dat is pas persoonlijk!

Fotowand MRperswallMRPerswall

Heb je zelf geen geschikte foto, of wil je ideeen opdoen? Kijk eens op de site van MRperswall. Je kunt hier je kiezen uit heel veel afbeeldingen en je kunt zelfs je eigen foto’s uploaden en deze helemaal configureren. Vervolgens kun je deze opslaan en bij ons in de winkel bestellen. Of nog makkelijker, bestel het op de site en binnen 2 weken kun je je fotowand ophalen bij ons in de winkel. Je hoeft hem niet van te voren te betalen, want dat doe je als je hem ophaalt.

Kun je hier nog geen foto naar je zin vinden, dan is shutterstock de uitkomst, op deze site staan miljoenen foto’s. Type je zoekopdracht en er zit vast een afbeelding naar je zin bij. Vervolgens geef je het id.nummer van de afbeelding en de maat van je wand door en wij regelen de rest.

Wij zijn je uiteraard graag van dienst met gedegen advies en creatieve ideeën en toepassingen.