Je bent nu hier: Home > Collectie > Binnenzonwering > Binnenzonwering voor dakramen

Binnenzonwering voor dakramen

Ook voor alle types dakramen heeft Decorette Wolvega de juiste zonwering.

Of dit voor een badkamer of slaapkamer is of juist voor een studio waar mensen werken en ontspannen.
Met de vele zonweringsoplossingen is er voor elke situatie wel een passend product.

In een slaapkamer is het handig om een verduisterend product te gebruiken zoals bijvoorbeeld een verduisterend rolgordijn of dupli. Door de zilveren coating aan de achterkant van de rolgordijnstof weerkaatst het zonlicht weer naar buiten waardoor de ruimte ook aangenaam qua temperatuur blijft. Ook een dupli heeft deze werking, door de luchtkamers tussen de twee doeken in is dit product prima isolerend. Daarnaast leveren wij voor Velux dakramen ook rolluiken. Deze zorgen voor optimale verduistering, verkoeling en dienen ook nog eens als anti-inbraak.

Voor vochtige ruimtes als een badkamer is een jaloezie juist heel geschikt, omdat het product tegen vocht kan. Maar ook omdat het lichtinval optimaal geregeld kan worden door het kantelen van de lamellen, zo voorkom je inkijk maar geniet je wel van het daglicht.

Vanaf nu levert Decorette Wolvega ook de meest leuke verduisterende rolgordijnen voor de kinderkamer. Met de ruime keuze uit diverse Disney thema’s is er voor iedere kleine wel een droom-rolgordijn te leveren.