Je bent nu hier: Home > Collectie > Binnenzonwering > Dupli & Plissé gordijnen

Dupli & Plissé gordijnen

Dupli & Plisse gordijnen zijn op dit moment erg geliefd. Binnen de modieuze plissé en Dupli collectie van Decorette Wolvega & Sneek kun je kiezen uit de meest prachtige, verfijnde stoffen in de mooiste trendkleuren.

Dubbele of enkele stof?

Dupli & Plisse gordijnen zien er bijna hetzelfde uit. Maar plissé’s hebben een enkele laag stof en Dupli’s oftewel duettes bij Luxaflex  hebben een dubbele laag. Vanaf de zijkant heeft de dupli een honingraatstructuur. Een Dupli heeft daarom als voordeel dat er geen koordgaatjes zichtbaar zijn. De collectie van Decorette Wolvega & Sneek bestaat uit meer dan 300 stoffen en biedt een brede keuze aan transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.

Bijzondere raamvormen

Dupli & Plisse gordijnen zijn bij uitstek geschikt voor bijzondere raamvormen. Van driehoeksramen en trapeziumramen tot ronde ramen en serres: je vindt altijd het perfecte Dupli & Plisse gordijn. Een bijkomend voordeel is dat een Dupli & Plisse gordijn  geluiddempend werkt als je een parket- of laminaatvloer hebt.

Draaikiepramen

Ook voor Draaikiep- of kiepkantelramen is een Plissé of Dupli gordijn ideaal aangezien deze hier bijna onzichtbaar op te plaatsen is. De Plissé of Dupli is met het smartfit systeem eigenlijk het perfecte product voor een draaikiepraam.

Regel eenvoudig de mate van lichtinval en privacy met de optie vrij pakket oftewel Top down- bottom-up.  Ontdek de eindeloze variatie!

 

                      

Wist je trouwens dat Dupli gordijnen een perfecte oplossing zijn voor een betere klimaatbeheersing in je huis? Door de honingraatstructuur wordt ruimte gecreëerd voor stilstaande lucht. Stilstaande lucht is een uitstekende isolator, waardoor je de warmte binnen houdt bij kou of juist buiten houdt bij hoge temperaturen. De collectie biedt stoffen die ervoor zorgen dat er tot 46% minder lucht via het raam verdwijnt of binnenkomt. Je bespaart daardoor aanzienlijk op je energiekosten!

Naast het Decorette huismerk vind je bij ons ook de veelzijdige- en uitermate decoratieve collectie plissé shades en duette shades van Luxaflex. Echt een juweel voor je interieur.