Je bent nu hier: Home > Collectie > Binnenzonwering > Luxaflex Silhouette® Shades

Luxaflex Silhouette® Shades

Ben je op zoek naar de elegantie van een gordijn en de praktische werking van een horizontale jaloezie? Dat is mogelijk met de Luxaflex Silhouette® Shades. Deze raamdecoratie is een ware lust voor het oog en verkrijgbaar bij Decorette Wolvega & Sneek.

De constructie bestaat uit draaiende, stoffen lamellen die tussen twee lagen doorzichtige stof hangen. Hierdoor krijgt de ruimte een luchtige sfeer. Door het draaien van de lamellen kun je de hoeveelheid licht en daarmee de sfeer veranderen. Heb je behoefte aan veel zonlicht? Dan zet je de lamellen met een beweging open. Of wil je een intieme sfeer creëren? Ook dit is mogelijk met de Luxaflex Silhouette® Shades. Benieuwd? Kom langs onze winkel in jouw buurt.

Voordelen van Silhouette Shades in je kamer.

Buiten het mooie, elegante effect wat ze creëren, hebben de Silhouette Shades nog meer voordelen. Zo beschermt deze zonwering je vloer en meubels tegen verkleuring. De stoffen filteren namelijk UV-straling. Zeker als de lamellen gesloten zijn, is deze UV-filterende werking optimaal. Bovendien zijn de Silhouette Shades isolerend. In de zomer blijft het heerlijk koel en in de winter wordt de warmte binnengehouden. Dit scheelt weer op de energierekening! Ook is deze raamdecoratie geluiddempend. Daardoor ontstaat er een prettig, akoestisch leefklimaat. Heb je een gezin met kinderen? Dan maak je een goede keuze met deze raamdecoratie! De Silhouette® Shades zijn namelijk leverbaar met een kind-veilige bediening. Jij kunt je kinderen zorgeloos laten spelen.