Je bent nu hier: Home > Collectie > Binnenzonwering > Shutters

Shutters

 

Speel met licht. Geef je huis meer allure met de Shutters van Decorette. Een shutter is een houten luik met regelbare lamellen. Shutters zijn zowel een decoratieve als functionele raamdecoratie. Ze weren de zonnestralen zonder het licht te blokkeren. Natuurlijk zijn onze shutters leverbaar in vele modellen en kleuren en met talloze plaatsingsmogelijkheden. Zo kunnen ze geleverd worden in ronde vormen, maar ook als trapezium. En wist je dat je een shutter ook kan gebruiken als roomdivider? De shutter wordt dan aan een rail bevestigd zodat deze gemakkelijker grote oppervlakken kan afdekken.

Degelijk

Shutters van Decorette zien er niet alleen bijzonder degelijk uit, ze zijn het ook. Een shutter zit boordevol technische kunststukjes – waarvan de meeste verborgen blijven. Neem nou de verzonken scharnieren, of de technische zijstijl. Juist door deze onzichtbare kwaliteiten zijn onze shutters zo opvallend mooi en oersterk! Kies uit diverse lamelbreedten en een scala aan warme en frisse kleuren. Standaard wordt een shutter geleverd met een bedieningsstok in het midden, maar desgewenst kun je kiezen voor blinde bediening. Je shutter krijgt hierdoor een strakkere uitstraling. Graag vertellen wij je alles over dit exclusieve product!

Exact op maat

Uiteraard maakt Decorette de shutters voor jou op maat, waarbij de beste houtsoorten worden gebruikt ener dus sprake is van topkwaliteit zoals je van Decorette mag verwachten. En we maken ze niet alleen op maat, maar we komen ze ook nog eens bij je monteren, waardoor je er helemaal geen omkijken naar hebt.

Ben je nieuwsgierig geworden? Nodig ons dan uit bij je thuis of kom langs in de winkel. De koffie staat voor je klaar!