Je bent nu hier: Home > Collectie > Binnenzonwering > Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Met de vouwgordijnen van Decorette geef je je woning een warme en tijdloze uitstraling. Onze collectie bestaat uit vele schitterende stoffen en unieke details die je vouwgordijn bijzonder en uniek maken.

 

Onze collectie bestaat uit neutrale stoffen, maar ook stoffen met karakteristieke structuren en dessins. Je kunt kiezen voor transparante, half-transparante of verduisterende stoffen. De confectie en afwerking zijn van de allerhoogste kwaliteit. Elk vouwgordijn wordt op maat gemaakt, met oog voor detail. Eventueel kunnen gordijnen van dezelfde stof gemaakt worden als de vouwgordijnen of andersom, zodat alles extragoed te gecombineerd is!
Wil je een vouwgordijn zonder baleinen, een vouwgordijn met baleinen of juist een gevoerd vouwgordijn voor je slaapkamer? De modellen zonder baleinen hebben een nonchalante uitstraling, de
modellen met baleinen hebben een wat strakker uiterlijk.

 

Maak je vouwgordijn helemaal af met een bies. Je kunt kiezen voor een subtiele bies in een bijpassende kleur of juist voor een bredere of contrasterende bies. Ook zijn bijvoorbeeld ingeslagen ringen mogelijk voor een stoere look.