Je bent nu hier: Home > Collectie > Buitenzonwering > Rolluiken

Rolluiken

Rolluiken beschermen, tegen warmte, kou, geluid en ongenode gasten. Deze veiligheid geeft een enorm comfortabel gevoel. Wat is er lekkerder dan thuis op de bank zitten met een goed boek of een goede film, terwijl buiten de regen met bakken uit de lucht komt? Zolang u de rolluiken naar beneden hebt, merkt u van het slechte weer niets en blijven uw kozijnen beschermd. Of wat dacht u van de inbraakpreventieve eigenschappen van rolluiken? Dan ga je toch met een zekerder gevoel van huis…

Naast de gebruikelijke gerolvormde aluminium kappen, kun je bij Decorette Wolvega & Sneek tegen geringe meerprijs ook kiezen voor kappen uit geëxtrudeerd aluminium. Dit kan in zowel ronde als vierkante vormen. Naast een royale keuze in standaard lamel- en omkastingskleuren, zijn er op extrusiekasten tal van ral kleuren leverbaar! Alle denkbare ralkleuren die vandaag de dag populair zijn in de bouw zijn vertegenwoordigd.

Elektrisch bediend

De rolluiken zijn verkrijgbaar met de kwaliteitsmotoren van Somfy, met een scala aan besturingsmogelijkheden. Van draaischakelaar tot afstandsbediend. Dit is zelfs met je mobiele telefoon! Bij een van onze winkels in Wolvega of Sneek kan je een kijkje komen nemen naar enkele voorbeelden hiervan.

Maar natuurlijk komen wij ook graag geheel vrijblijvend bij je thuis om persoonlijk passend advies te geven. Uiteraard verzorgen we ook het inmeten, de montage en elektrische aansluiting voor je.