Je bent nu hier: Home > Collectie > Buitenzonwering > Terrasscherm

Terrasscherm

Zon, heerlijk! Even lekker genieten op je eigen terras met een verkoelend drankje, maar dan is het wel  prettig als je de schaduw kunt opzoeken. Een terrasscherm is functioneel en elegant.

De knikarmschermen en uitvalschermen van Decorette Wolvega beschermen tegen warmte en licht en zorgen ervoor dat het binnen heerlijk koel blijft.

De collectie bestaat uit verschillende bedieningsmogelijkheden en doekdessins. Je keuze wordt bepaald door de gewenste uitvoering, afwerking en vormgeving. Dankzij de grote keuze in onze doekcollectie past een terrasscherm bij elke woning. Uiteraard wordt gebruik gemaakt van mooie en duurzame materialen. Een Nederlands topproduct!

Op zoek naar echt comfort op je terras, dan is een zon- windautomaat de oplossing. Het zonnescherm past zich automatisch aan de weersomstandigheden aan. De zon- en windautomaat is zo te regelen dat het scherm automatisch uitgaat, bij een zelf ingeregelde lichtsterkte. Zo heb je altijd schaduw op het juiste moment. Zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen!

Bij Decorette Wolvega kun je beleven wat de voordelen van Home Motion by Somfy zijn, alles bedienbaar met een afstandsbediening, smartphone of Ipad.

Decorette zonwering wordt helemaal aangepast aan je persoonlijke wensen en stijl.

 

knikarm-2-150x150   zonnescherm 2   knikarm-1-150x150