Je bent nu hier: Home > Collectie > Gordijnen

Gordijnen

Gordijnen zijn echte sfeermakers in je woning. Bij Decorette Wolvega & Sneek kun je voor de meest uiteenlopende soorten en kwaliteiten stoffen terecht. Onze prachtige collectie bestaat uit verschillende soorten vitrages, prachtige in-betweens maar ook sfeervolle overgordijnen zoals velours of linnen. In de collectie van Decorette Wolvega & Sneek vind je zowel stijlvolle uni stoffen als trendy dessin stoffen.

Persoonlijk

Je kunt dus bij ons terecht voor alle stijlen, maar ook voor diverse prijsniveaus. Bij ons vind je altijd dé stof die aansluit bij je persoonlijke wens. Natuurlijk helpen we je graag bij het uitzoeken en adviseren hier van.

Rail of Roede?

Voor het ophangen kan je uiteraard gebruik maken van een bestaande gordijnrail als die nog naar wens functioneert. Indien dit niet het geval is, of als je wel eens wat anders wilt, tonen wij je graag onze collectie roedes, railroedes en gordijnrails. Je zult versteld staan van de mogelijkheden!

Meten & Monteren

Wanneer je je keuze hebt gemaakt maken we een afspraak met bij je thuis de maten op te meten, zodat we zeker weten dat alles perfect komt te hangen. Ook bekijken we de situatie om er zeker van te zijn dat het gordijn tot zijn recht komt. Vervolgens worden de gordijnen in ons atelier vakkundig voor jou gemaakt, waarna ze klaar zijn om op te hangen.

Extra’s

Wist je dat overgordijnen een positieve invloed op de akoestiek en een isolerende werking hebben? En dat gevoerde gordijnen veel mooier hangen? Daarnaast beschermen ze je meubels tegen fel zonlicht.