Je bent nu hier: Home > Collectie > Traprenovatie

Traprenovatie

Voel de frisse natuurlijkheid onder uw voeten en geef uw oude trap een nieuwe look! Wij bieden u wat u daarvoor nodig heeft.

Een traprenovatie heeft overtuigende voordelen ten opzichte van nieuwbouw – van de lagere arbeids- en tijdkosten via minimale vervuiling tot geldbesparing.

Wij stellen amper grenzen aan uw wensen. Kies uit ons omvangrijke assortiment van het trapdecor dat optimaal past bij uw gebouw en uw stijl. Wij zorgen voor de perfecte plaatsing. Zo laat u uw oude trap stralen met een nieuwe glans!

    

Om te blijven voldoen aan afzonderlijke woonstijlen en nieuwe trends, breiden wij ons aanbod constant uit. Zo bieden we naast onze klassieke collectie van houten trapbekleding van massief hout ook een zeer antislip lamelhout in zowel hout- en steen-oppervlakken in reliëf. Dit maakt de moderne look daarbij ook voelbaar voor de voeten.

Tapijt

Uiteraard kan je trap ook met tapijt bekleed worden, dit kan in 1 kleur, maar je kunt er ook voor kiezen om je stootbord in een andere kleur te nemen, of zelfs een bies aan de zijkant in een contrasterende kleur zodat het net een loper lijkt.

Maar wist je dat we steeds vaker trappen bekleden met Pvc en/of vinyl? Waneer je kiest voor een pvc vloer op de benedenverdieping, waarom zou je deze dan niet ook op de trap doortrekken? We hebben hier de beste en mooiste afwerkstrippen voor zodat de trap altijd netjes blijft!

Bekijk onze collectie en vraag naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie in een van onze winkels in Wolvega of Sneek.

  traprenovatie Traploper jaren 30traprenovatie Traploper jaren 30  traprenovatie Traploper jaren 30