Je bent nu hier: Home > Collectie > Vloeren > Tapijt

Tapijt

De wereld om ons heen verhard en daarom verlangen wij zo naar zachtheid. Tapijt is bezig aan een comeback. Zachte vloeren voelen behaaglijk en comfortabel aan omdat ze sfeer en warmte uitstralen. Bovendien heeft tapijt een geluid- en warmte isolerend effect en verbetert het de algehele akoestiek in je woning. Daarnaast is het ook erg goed voor je gezondheid en welzijn! In ruimtes met tapijt worden de vrije stofdeeltjes in de lucht met wel 50% gereduceerd. Dat is een aanzienlijke verbetering van de luchtkwaliteit.

Er is een grote keuze in kwaliteiten, kleuren en toepassingen. De kwaliteiten van Decorette Wolvega variëren van een luxe hoge pool tot een praktische moderne bouclé. Tapijt is dan ook zeker niet saai!

Tapijt kan prima worden toegepast op trappen, het is stroever waardoor minder kans op uitglijden.

Bij Decorette Wolvega vind je tapijten van alle bekende merken maar ook ons eigen Private label met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze interieurspecialisten  kennen alle eigenschappen van de verschillende kwaliteiten en weten wat de beste keuze is voor elke woonruimte. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en zorgen daarna dat het tapijt keurig bij je gelegd wordt.