Je bent nu hier: Home > Diensten > Interieuradvies

Interieuradvies

De stylisten van Decorette Woonatelier zijn uitstekend opgeleide vakmensen met langdurige ervaring en een passie voor wonen. Zij beschikken over een perfect gevoel voor kleur en combinatie en zien het als een uitdaging hun klanten te verrassen en inspireren met hun creatieve ideeën.

 

Van plan om één of meerdere kamers in uw woning een metamorfose te geven of een nieuw huis geheel in te richten?? Wij kunnen je van dienst zijn met de volgende mogelijkheden:

 

Winkeladvies

Je kunt met ons een afspraak maken voor een uitvoerig adviesgesprek, waarbij je er verzekerd van bent dat wij alle tijd voor je hebben. Indien onze reguliere openingstijden je niet gelegen komen zijn wij zelfs bereid in de avonduren met je af te spreken.

Voorafgaand aan dit adviesgesprek vragen wij je foto’s van de ruimte(n) te maken, met eventueel een plattegrond met wat globale maten daarop. Ook is het handig als je jezelf vast wat oriënteert op kleuren en stijlen die je aanspreken, bijvoorbeeld door het bekijken van woontijdschriften.

Het gesprek wat daarop volgt vangt aan met een uitgebreide kennismaking. Hierbij luisteren we heel goed naar jouw persoonlijke wensen en vervolgens “vertalen” wij deze naar een uniek en op maat gesneden advies. Dit advies is gratis en vrijblijvend, maar vast en zeker zal het je zo enthousiast maken dat je het direct uit wilt laten voeren.

 

Thuisadvies

Ben je van plan een uitvoerig project uit te gaan voeren of heb je wèrkelijk geen idee welke kleur of stijl bij jou past?

Graag komen wij bij je langs om jou en je huis te leren kennen, zodat wij een idee krijgen welke materialen en kleuren het best bij jou passen. Dit kunnen wij vervolgens “vertalen” in zg. moodboards die een sfeerimpressie geven van het interieur dat ons voor ogen staat.

Deze moodboards zullen wij je vervolgens presenteren, waarna we het meest geschikte idee gaan omzetten in een gedetailleerd materiaaladvies.

Voor deze vorm van advies vragen wij een (symbolische) vergoeding, die bij daadwerkelijke uitvoering van het advies weer verrekend wordt.

Uiteraard geven wij ook gratis advies aan huis als je twijfelt over de juiste kleur voor jouw nieuwe gordijnen, zonwering of vloerbedekking!

 

Verkoopstyling

Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van woningen. Ofwel het zo optimaal mogelijk presenteren van een woning zodat deze sneller verkocht wordt tegen de beste prijs. Verkoopstyling is een vak. Het gaat verder dan het eenvoudigweg verplaatsen van wat meubels en een bloemetje op tafel.

Het is nooit te laat een verkoopstylist in te schakelen. Het beste is om hiermee te beginnen voordat een huis in de verkoop komt zodat u de hoogst haalbare prijs voor uw woning kunt krijgen. Heb je je woning al op het internet staan ook dan loont het absoluut de moeite alsnog een verkoopstylist in te schakelen en nieuwe foto’s te laten nemen en plaatsen. Hierdoor zal je opnieuw kopers aantrekken en jouw huis tegen een betere prijs verkopen.

 

Bedrijfsadvies

Onze collecties en expertise lenen zich ook uitstekend voor het aankleden en stylen van kleine tot middelgrote projecten. Als je plannen hebt je kantoor, praktijkruimte of winkelpand in een nieuw jasje te steken moet je zeker eens een afspraak met ons maken!