Je bent nu hier: Home > Nieuws > Carefree styling met vinyl vloerkleden van Tarkett

Carefree styling met vinyl vloerkleden van Tarkett

Het Nederlandse Tarkett zien we ook wel als de vloerspecialist van ons land. De collectie vloerkleden laat uiteenlopende dessins zien die een mooie toevoeging vormen voor je woning en elk op een sfeervolle manier hun bijdrage leveren in jouw interieur.

In onze collectie draait het in het bijzonder om de Finally Vinyl serie. Het gaat om een nieuw concept in de vloerkledenbranche dat is ontworpen door interieurarchitect Odette Ex. Door het rijkelijk gevulde assortiment met Finally Vinyl vloerkleden van Tarkett is de kans groot dat er een vloerkleed tussen zit die helemaal aansluit bij wat je zoekt. Deze vloerkleden zijn onderhoudsvriendelijk en verbeteren de akoestiek in een ruimte waardoor je op een comfortabele manier geniet van jouw favoriete Finally Vinyl vloerkleed.

De collectie bestaat uit verschillende dessins verdeeld in 4 groepen: Graphics, Botanical, Street Art en Basics. Dus ben jij op zoek naar een grafisch patroon of ga jij toch liever voor een floraal dessin of juiste een hippe en trendy look, laat je dan verrassen door de Finally Vinyl™ collectie en geniet vooral van Carefree Styling.