Je bent nu hier: Home > Nieuws > De juiste kleur op de muur met de Flexa visualizer app

 

 

Met de innovatieve Flexa Visualizer App zie je met je smartphone of tablet in real time het effect van een nieuwe kleur in je kamer.

Augmented reality

De app werkt op basis van Augmented Reality. Daardoor kun je met één tik op het scherm alle Flexa verfkleuren toepassen. Experimenteer met gewaagde kleuren en maak daardoor straks vol vertrouwen een kleurkeuze die past bij jou én je interieur.

Download hier de app

Deze App maakt het spelen met honderden kleuren mogelijk, je ziet je muren direct en live op je scherm transformeren. Je kunt dus experimenteren en er zeker van zijn dat je jouw perfecte kleurenpalet vindt.

Zodra je de gratis App hebt gedownload op je iPhone of Android-telefoon kun je de kamer die je graag zou willen schilderen scannen, gebruik de live modus om gelijk een transformatie te zien, of sla het op als foto of video. Het is simpel, klik gewoon op het scherm waar je zou willen schilderen en probeer verschillende kleuren uit. Zo krijg je een goed beeld van hoe je kamer eruit komt te zien.

 Laat je inspireren door de wereld om je heen met de vindingrijke Kleurkiezer-technologie. Of het nou gaat om je favoriete kussen of een mooi schilderij. Zodra je jouw favoriete kleur hebt gevonden zal de app deze vastleggen en een kleurmatch vinden die je direct terugziet op je muren. De mogelijkheden zijn oneindig!