Je bent nu hier: Home > Onze merken > Arte

Arte

Arte behang koop je bij decorette of op decoretteonline.nl

Piet Boon, Arthur Slenk en Piet Hein Eek zijn zomaar wat grote namen waar Arte® mee samenwerkt. Voor sfeervolle muurbekleding zit je bij hen dan ook meer dan goed. Arte® is bevlogen en heeft een passie voor wonen.

Een huis moet een thuis zijn. Je moet je geborgen voelen, je emoties kunnen laten vieren en je creativiteit de vrije loop kunnen laten. Dat kan alleen als jij je begeeft in een vertrouwelijke omgeving. Een omgeving afgestemd op jouw smaak. Van klassiek en traditioneel tot modern en robuust. Met de muurbekleding van Arte® kun je alle kanten op. Thuis zijn wordt een feestje en je gaat liever de deur niet meer uit.

Warmte en comfort voor je muur
Met Arte® kies je voor muurbekleding die verder gaat dan alleen bekleding. Een verfijnde uitstraling die precies jouw stijl op de juiste manier weet te vertalen. Arte® is innovatief en maakt gebruik van alledaagse materialen. Bekleding die tot leven lijkt te komen. Of jij nu houdt van de vintage look, de barokstijl of van een hele moderne look. Zij weten de juiste snaar te raken.

Niet voor niks hangt onder andere Piet Boon zijn naam aan dit merk. Een toonaangevende ontwerper op het gebied van wonen. Luxe muurbekleding met speelse tintjes. Bij Decorette vind je deze prachtige muurbekleding en helpen we jou bij het uitzoeken van het ontwerp dat bij jou past. Ga ook voor elegantie en stijl. Kom langs onze winkel in Wolvega of Sneek. Wij zijn namelijk dé Arte specialist van de regio