Je bent nu hier: Home > Onze merken > Bonaparte

Bonaparte

Zeg je tapijt, dan zeg je eigenlijk Bonaparte. Een bedrijf dat onderdeel is van Desso en gespecialiseerd is in het ontwerpen van tapijten. Het doel van Bonaparte? Op een eerlijke manier tapijt produceren en van jouw huis een thuis maken.

zachte-vloeren-tapijt-BonAparte-paars.jpg

Comfortabele tapijten die heerlijk aanvoelen. Je bank en stoel worden haast overbodig. De tapijten zijn behaaglijk en brengen het huiselijke gevoel in jouw woning. Moderne kleuren, opvallende dessins en verschillende structuren. De tapijten van Bonaparte komen in veel soorten. Dat betekent dat er voor ieder wat wils is. Ga voor sfeer en geborgenheid en kies voor Bonaparte.

Productie van Bonaparte tapijt
Bij Bonaparte volgen ze de trends op de voet, maar blijven ze ook vasthouden aan een aantal oude gebruiken. De technieken die zij toepassen voor het produceren van de tapijten zijn al erg oud. Knopen en weven worden al eeuwen toegepast, maar het zijn technieken die nooit verdwenen zijn. Daarnaast maakt Bonaparte ook gebruik van de moderne tuft techniek. Een techniek die op bijna alle tapijten van nu wordt toegepast. Ambachtelijkheid ontmoet de moderne technologie en dat resulteert in prachtige pronkstukken voor in je huis.

Specialist Bonaparte tapijt uit jouw buurt
Wil je meer weten over de productie van Bonaparte tapijt of wil je de collecties bekijken, voelen en hierover vakkundig geadviseerd worden? Kom dan naar Decorette Wolvega of Sneek. Wij geven je graag een vakkundig advies over Bonaparte tapijt en welke collectie het beste in jouw interieur past. Maak een afspraak op deze website of kom tijdens onze openingstijden naar onze winkel.

Bonaparte-zachte-vloer-03.jpg

Bonaparte-zachte-vloer-05.jpg

Bonaparte-zachte-vloer-04.jpg

Bonaparte-zachte-vloer-02.jpg