Je bent nu hier: Home > Onze merken > COREtec vloeren

COREtec vloeren

COREtec is de nieuwste revolutie in harde vloeren!

Deze volledig nieuwe categorie van harde vloerbedekking is het perfecte alternatief voor vinylvloeren, klik-pvc of laminaatvloeren.
COREtec vloeren zijn gemaakt van gerecycled hout, bamboe, kalksteen en vinyl. De toplaag van deze vloeren bestaat uit PVC en de onderlaag bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Hierdoor is dus ook geen extra ondervloer nodig. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de vloer gemakkelijk geïnstalleerd worden.


COREtec is 100% vormvast, in tegenstelling tot andere clik-pvc soorten. Deze vloeren zijn dan ook niet gevoelig voor vocht waardoor deze vloeren nagenoeg overal toepasbaar zijn!

Bij Decorette Wolvega & Sneek kun je terecht voor het totale COREtec assortiment. Zowel de mooie houtstructuren als de strakke tegelmotieven.
Wil je weten hoe deze kleuren bij je thuis staan? Neem dan gerust de gewenste stalen mee naar huis zodat je ze in alle rust bij je meubels kunt bekijken.

Laten Leggen

Je kunt ervoor kiezen om de vloer zelf te leggen, je legt de vloer op dezelfde manier als een laminaatvloer. Maar uiteraard komen onze vakmensen ook graag bij je thuis om de vloer bij je te installeren. Een COREtec vloer ligt normaal gesproken binnen 1 dag!