Je bent nu hier: Home > Onze merken > Decorette

Decorette

Ons eigen Decorette merk bij Decorette Wolvega & Sneek, de woonexpert van de Friesland

Maak van je huis een thuis! Er is niks belangrijkers dan wanneer je thuis komt, de sleutel in het slot omdraait en de deur opendoet dat je je dan meteen op je gemak voelt. Dat behaaglijke gevoel, de vertrouwde geur en je eigen spullen.

Decorette weet hoe belangrijk de inrichting van je huis is, en creëerde daarom een kwalitatief huismerk. Van een karakteristieke vloer, gezellig kleed en prachtige gordijnen wordt toch iedereen blij? Je eigen huis is als het ware je schildersdoek. De plek waar jouw creativiteit, jouw stijl en smaak samensmelten en van een huis een thuis maken. Kussens, accessoires, wandbekleding, het zijn allemaal elementen waarmee jij je huis karakter geeft. Ga je voor behang of voor krijtverf? Voor robuust of strak? Voor klassiek of modern? Met het Decorette huismerk haal jij je hart op aan alle mogelijkheden om je eigen thuis te creëren. Kom je er zelf niet helemaal uit? Dan staan onze specialisten voor je klaar om je te voorzien van passend advies. Bij ons wordt het inrichten van je huis een feestje.

Herfst, winter, lente of zomer, met leuke kussentjes, schilderijen, vazen en andere accessoires pas jij je huis binnen no-time aan het seizoen aan. Ga mee met de laatste woontrends en laat je inspireren door alles wat je om je heen ziet. Met Decorette laat jij deze ideeën werkelijkheid worden. Geheel op jouw manier. In jouw tempo. In jouw stijl.

Woonadvies aan huis
Weet jij precies wat je wilt, maar kun je het moeilijk verwoorden in de winkel? Of wil je heel graag wat nieuws en anders, maar heb je geen idee hoe en waar je moet beginnen? Geen probleem, wij helpen je graag met het zoeken naar het juiste idee. Wij komen bij jou thuis langs om jouw stijl en smaak alvast een beetje te proeven. In een goed gesprek, onder het genot van een kop koffie, komen jouw wensen en stijl nog beter naar voren. Samen maken we een plan voor het interieur dat bij jou past. Daarnaast verzorgen wij ook de volgende werkzaamheden:

  • inmeten
  • monteren
  • confectie
  • behangen
  • vloeren leggen

We willen graag dat je er nog jaren van kunt genieten en helpen jou dan ook met veel plezier. Bij Decorette hebben we een oplossing voor elk budget. Kun jij je nieuwsgierigheid niet bedwingen? Kom dan vast inspiratie opdoen in  een van onze winkels in wolvega of Sneek. Decorette: een merk waar we trots op zijn, Decorette is de woonexpert in Friesland.