Je bent nu hier: Home > Onze merken > Desso

Desso

Creativiteit, functionaliteit en Cradle to Cradle. Dat is waar Desso voor staat. Dat betekent dat hun tapijten boven alle verwachtingen uitstijgen. Creatieve designs en comfortabel aan je voeten.

zachte-vloeren-tapijt-desso-interieur.jpg

Tapijt waar je gelukkig van wordt. Desso gaat mee met de trends, speelt in op de behoefte van de klant en produceert tapijten die praktisch en functioneel zijn. Gezondheid en welzijn van de mens zijn belangrijk en met dat uitgangspunt worden de meest uiteenlopende tapijten gemaakt. Sfeervolle tapijten van hoogwaardige kwaliteit, dat kun je verwachten. Ze laten zich inspireren door de natuur en de laatste trends. Dit zie je terug in de structuur, het materiaal en de kleuren van de tapijten. Desso is een toonaangevend bedrijf binnen de binnenhuisarchitectuur. Met een rijke historie die in 1930 is begonnen, hebben zij hun naam weten te vestigen. Hun schat aan ervaring zie je terug in het tapijt en merk je zodra je met je blote voeten over jouw heerlijke vloer loopt.

Milieuvriendelijke tapijten en vloerkleden

Desso is begaan met het milieu en Cradle to Cradle is niet voor niks een methodiek die zij hanteren. Wat dat precies inhoudt? Zij brengen duurzaamheid naar een heel ander level. Alle producten die zij produceren, worden bovendien gemaakt van producten die biologisch of technisch afbreekbaar zijn. Dat betekent dat altijd alles hergebruikt kan worden voor nieuwe producten. Ga je voor tapijten en vloerkleden van Desso? Dan draag jij ook je steentje bij aan het milieu.

Modern, stijlvol, elegant, stoer, klassiek of juist heel neutraal, met Desso kun je alle kanten op. Stap ‘s ochtends met je voeten op het zachte vloerkleed en voorkom koude voeten. Of tijdens een koude winterdag nestel jij je lekker op het vloerkleed voor de kachel en lees je een goed boek. Een tapijt of vloerkleed dat bij jouw stijl past en geheel op maat wordt gemaakt, wat wil je nog meer? Bij Decorette Wolvega & Sneek staan we altijd klaar om je te begeleiden tijdens je zoektocht. Kom langs onze winkel in jouw buurt. Wij zijn namelijk dé Desso specialist in Friesland

Desso-zachte-vloer-03.jpg

Desso-zachte-vloer-04.jpg

Desso-zachte-vloer-01.jpg

Desso-zachte-vloer-06.jpg

Desso-zachte-vloer-05.jpg