Je bent nu hier: Home > Onze merken > Eijffinger

Eijffinger

Oneindig veel keuze, trendsetters en innovatief. We hebben het hier natuurlijk over Eijffinger. Een merk dat de gehele productie in eigen huis houdt. Een merk dat een brede doelgroep aanspreekt, juist omdat ze zoveel verschillende collecties hebben.

behang-eijffinger-clover-bloemen.jpg

Ondanks dat zij zich hebben gericht op meerdere doelgroepen is er een ding dat de collecties gemeen hebben: het Eijffinger handschrift. Het merk laat zich inspireren door grafische printen, actuele trends en het straatleven. Dit weten ze op bijzondere wijze te vertalen naar prachtige gordijnen en naar behang. Producten van hoogwaardige kwaliteit. Van lief naar stoer. Van zacht naar krachtig. En van klassiek naar modern. Welke smaak je ook hebt, bij Eijffinger slaag je sowieso. Breng je interieur met Decorette tot leven en geef jouw huis de juiste uitstraling. Of je nu voor ingetogen of heel opmerkelijk gaat, met Eijffinger haal je een sterk en degelijk product in huis.

Eijffinger Muse collectie bij Decorette

Vrolijk en kleurrijk. Dat is het huis van deze muze. Onder het genot van een salsa beat, zwiert de vrouw door de kamer. Haar jurk danst mee op de muziek, haar voeten bewegen in een rustig ritme richting het schildersdoek. Gepassioneerd en gefocust. Grote, kleine, subtiele en wilde bloemen vormen een prachtig geheel. Het penseel vliegt ijverig over het doek, van links naar rechts. Een vrouw met een passie en een hobby. Dat is waar de collectie Muse ook voor staat. Vrolijkheid, mogelijkheden en bevlogenheid. De perfecte collectie om jouw huis tot leven te brengen. Een fris briesje die het stof wegblaast. Kom de Muse collectie bekijken in onze winkel te jouw buurt.

Eijffinger Soirée collectie

Eijffinger heeft heel veel collecties op de markt gebracht. De Muse is daar een prachtig voorbeeld van, maar ook de Soirée collectie. In tegenstelling tot de Muse is deze wat rustiger. Elegant, stijlvol en modieus. Prachtig in zijn eenvoud en toch ook heel complex. Het zijn klassiekers van zacht leliewit, mooie pastelkleuren, maar ook warme aardetinten en blauwe kleuren. Een collectie die van het ene uiterste naar het andere uiterste gaat. En een collectie waarmee je het beste uit je interieur haalt! Benieuwd naar de Soirée collectie? Kom naar onze winkel en laat je inspireren.

Eijffinger is een verrijking voor ieder huis. Kom naar een van onze winkels in Wolvega of Sneek om de verschillende collecties te bewonderen. We waarschuwen je vast: het wordt een hele lastige keuze.

Eijffinger-behang-05.jpg

Eijffinger-behang-01.jpg\

Eijffinger-behang-02.jpg

Eijffinger-behang-04.jpg

Eijffinger-behang-07.jpg

Eijffinger-behang-03.jpg

Eijffinger-behang-06.jpg