Je bent nu hier: Home > Onze merken > Hooked on Walls

Hooked on Walls

HOOKEDONWALLS behang bij Decorette Wolvega & Sneek, de behangexpert van Friesland

Vrolijk, kleurrijk, modern, stijlvol, neutraal of heel serieus. Allemaal stijlen om je huis mee in te richten. Als het aan HOOKEDONWALLS ligt, gooi je deze gedachten overboord. Neem het leven niet altijd serieus, maar met een knipoog.

Verrassend op een positieve manier. De stijl van HOOKEDONWALLS is alles behalve saai en gewoon. Zij gaan een stapje verder en maken van jouw huis een plek waar je tegelijkertijd chaotisch, perfectionistisch, boos en blij kunt zijn. Maak van jouw huis een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid. Normale producten, maar dan net met een iets andere twist. Dit merk komt met behang dat je nog nooit eerder hebt gezien. Behang die je anders naar dit ‘gewone’ product laat kijken. Kwalitatieve producten met een maffe twist. HOOKEDONWALLS maakt elk huis levendiger, vrolijker en unieker! Geen doorsnee producten, maar behang dat spreekt.

Behang met humor
HOOKEDONWALLS blaast behang nieuw leven in. Behang met een persoonlijkheid. Elk behang even excentriek. Behang met een flinke dosis humor en toch ook heel sexy behang. Geïnspireerd op alle gekke uitingen op straat. Een ding is zeker: ga je voor de producten van HOOKEDONWALLS dan ga je voor uitgesproken. Behang dat door niemand onopgemerkt blijft. Met eigenwijze namen als Mixed Moods, Favourite Twist, Delicate Chic, Splendid Living en Frozen Fusion verovert dit merk de markt. Kom uit je comfort zone en ga voor stijl en humor in één. Nieuwsgierig wat er bij jou past? Kom langs onze winkels in Wolvega of Sneek en aanschouw dit karakteristieke behang met eigen ogen. Decorette heeft namelijk het meest uitgebreide assortiment HOOKEDONWALLS van Friesland.