Je bent nu hier: Home > Onze merken > Nature@Home

Nature@Home

Met Nature@home breng je de natuur in jouw huis. Natuurlijke wandbekleding van hout en kokosnootschillen. Pure producten en op een eerlijke manier bewerkt.

Behang-natuurlijke-wandbekleding-pureathome.jpg

Wandbekleding die jouw huis niet alleen een heel andere uitstraling geeft, maar ook een extra dimensie in je huis brengt. De natuurlijke producten geven je huis een ongekende look. Spannend, speels en toch heel stijlvol en gracieus. Levendig en heel verfrissend. Bovenal heel erg sfeervol. NatureAthome maakt niet alleen prachtige producten, maar biedt ook heel veel mensen werk. Dit komt doordat het materiaal zorgvuldig moet worden verwerkt. NatureAthome heeft twee bijzondere collecties. Wood4walls en Cocomosaic. Lees hieronder meer over deze collecties of kom naar onze winkel te jouw buurt.

NatureAthome Wood4walls
Waar resthout vaak wordt weggegooid of in de haard wordt gestopt, doet deze organisatie er hele andere dingen mee. Het resthout wordt bewerkt tot prachtige wandbekleding. Ecologisch, modern, decoratief en erg sfeervol. Met dit prachtige product krijg je direct de neiging om kaarsjes aan te steken en weg te kruipen onder een dekentje. Een heerlijke ambiance en een behaaglijk gevoel.

NatureAthome Cocomosaic
Zoals de naam al een beetje verklapt, wordt Cocomosaic gemaakt van kokosnoot. Het behoudt zijn natuurlijke kracht, maar wordt verwerkt in mozaïektegels. Dat resulteert in een unieke wandbekleding. Het geeft jouw huis een luxe uitstraling. Door het reliëf wordt het levendig en behoudt het product zijn robuuste look. Door de aardetinten zorgt het geheel voor een intieme sfeer.

Wil jij meer informatie over deze NatureAthome collecties? Bekijk ons lookbook voor meer beelden of kom naar Decorette voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Nature-at-home-wandbekleding-01.jpg

Nature-at-home-wandbekleding-03.jpg

Nature-at-home-wandbekleding-02.jpg