Je bent nu hier: Home > Onze merken > Parade

Parade

Dat Desso een toonaangevend bedrijf is in de woningbranche moge duidelijk zijn. Zij hebben tevens tal van dochterondernemingen. Een daarvan is Parade. Een bedrijf dat zich richt op het maken van rijke en luxe tapijten.

zachte-vloeren-tapijt-parade-paars.jpg

Tapijten die afgestemd zijn op de dagelijkse behoeftes. Een gevoel van geborgenheid, veiligheid en warmte, dat is wat deze tapijten uitstralen. In een ruimte zonder tapijt kunnen televisiegeluiden, een tikkende klok of pratende mensen als storend worden ervaren. Een tapijt dempt deze geluiden en maakt het geheel wat aangenamer. Parade volgt de trends op de voet, is innoverend en levert enkel het beste van het beste. Eigentijdse kleuren, prachtige dessins en diverse structuren, de Parade collecties van Decorette hebben het allemaal.

Parade tapijt: Isolerend en energiebesparend
Naast dat een tapijt jouw woning een geheel andere look geeft, heeft het nog tal van andere voordelen. Met de tapijten van Parade loop je het liefst de hele dag op je blote voeten rond en kijk je het liefst televisie terwijl je op de grond zit. Niet zo gek als je bedenkt dat het tapijt warmte isoleert. Het dient als een thermostaat en dat betekent meteen dat je de verwarming een paar graden lager kunt zetten. Tel uit je winst!

Kom naar Decorette Wolvega of Sneek en voel zelf hoe comfortabel de tapijten van Parade zijn.

Parade-zachte-vloer-01.jpg

Parade-zachte-vloer-02.jpg

Parade-zachte-vloer-03.jpg

Parade-zachte-vloer-04.jpg