Je bent nu hier: Home > Onze merken > Velux

Velux

Een betere leefomgeving in huis. Dat is wat Velux wil bewerkstelligen en dat lukt ze goed. Met hun passie voor daglicht, wonen en frisse lucht lukt het ze om mensen op een zo optimaal mogelijke manier te laten genieten van hun huis. Een gerenommeerd merk op de zonweringsmarkt.

raamdecoratie-binnenzonwering-velux.jpg

Een betere leefomgeving in huis. Dat is wat Velux wil bewerkstelligen en dat lukt ze goed. Met hun passie voor daglicht, wonen en frisse lucht lukt het ze om mensen op een zo optimaal mogelijke manier te laten genieten van hun huis. Een gerenommeerd merk op de zonweringsmarkt. Licht is erg belangrijk. Het beïnvloedt onze gemoedstoestand. Licht maakt dingen spannend, mysterieus, vrolijk of heel toegankelijk. Als het op je eigen woning aankomt, is het belangrijk dat je er op een gezonde en vertrouwde manier kunt leven. Daar draagt Velux aan bij. Met de dakramen van Velux zorgen ze ervoor dat er altijd daglicht in jouw huis schijnt. Dat is echter niet het enige wat ze doen. Ze zijn ook toonaangevend op het gebied van rolgordijnen en jaloezieën. Een veelzijdig aanbod dat het wooncomfort omhoog schroeft.

Advies op maat bij Decorette
Het aanbod van Velux is ongekend groot. Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je moet beginnen. Gelukkig weten we bij Decorette precies hoe we je moeten helpen. Wij zijn namelijk specialist in Velux zonwering voor de regio ! 
Wil je mooie jaloezieën voor je dakraam? Kijk dan eerst achter de bedieningshendel van het raam. Op een aluminium plaatje vind je een code. Schrijf die op of neem een foto en neem die mee naar een van onze specialisten. Een code die voor jou wellicht gelijk staat aan abracadabra, maar voor ons is het een heldere taal. Wij adviseren jou graag in onze winkel te jouw buurt over de juiste producten en maken zo de keuze een beetje makkelijker. Wil je kwaliteit? Dan kies je voor Velux zonwering bij Decorette Wolvega & Sneek.

Velux-zonwering-01.jpg

Velux-zonwering-02.jpg

Velux-zonwering-03.jpg

Velux-zonwering-04.jpg