Je bent nu hier: Home > Over ons > Onze mensen

Onze mensen

Carlo PostmaCarlo Postma eigenaar van Decorette Wolvega & Sneek

Carlo is de eigenaar van Decorette Wolvega & Sneek. Door zijn uitgebreide kennis heeft hij bijna op elke vraag een antwoord. Hij is ook degene die meestal komt inmeten en het hele bestelproces beheert. Hij zorgt ervoor dat alle materialen op tijd geleverd en samengevoegd worden en regelt dan ook de uitvoering van de montage/installatie van de produkten. Carlo is afwisselend in Wolvega & Sneek

Jildou Hooghiem

Jildou Hooghiem Bedrijfsleidster van Decorette Sneek

 

Jildou is de bedrijfsleidster van Decorette Sneek en is daarom ook altijd in Sneek te vinden. Ze werkt sinds 2011 bij Decorette en kan je zeer enthousiast adviseren over al onze mooie producten, of het nu gaat om behang, vloeren, gordijnen of zonwering.

 

 

Jan Jansma

Jan is onze bevlogen monteur. Er is geen raamdecoratieklus welke jan niet voor elkaar krijgt. Jan is zelf decorette ondernemer geweest en heeft daarom uitgebreide ervaring in alle soorten montageklussen. Ook in inmeten is Jan een ster, dus wanneer Jan bij je komt, komt het altijd goed!

Rianne Swieringa

Rianne is werkzaam in Wolvega naast haar studie aan de Jan des Bouvrie academie. Ze zorgt voornamelijk voor het onderhoud en vullen van de webshop, maar is daarnaast ook erg enthousiast in het adviseren in de winkel.

Angela Piersma

Angela is werkzaam in Sneek naast haar studie Interieur & Design. Zij is meestal op zaterdag werkzaam en is zeer bedreven in stylingadvies. Ook adviseert ze je met plezier om samen een moodboard te maken zodat het maken van een keuze wel heel gemakkelijk wordt.

Marco Postma

Marco is onze eigen schilder & behangspecialist. Hij zorgt ervoor dat alle schilder- en behangklussen tot in detail afgewerkt worden. Als Marco de klus niet kan klaren kan niemand het!