Je bent nu hier: Home > Projecten > Delfstrahuizen > Watervilla’s Friese Meren

Watervilla’s Friese Meren

Op en unieke locatie, direct aan het open water van het Tjeukemeer, ontwikkelt Kontour Vastgoed een plan met exclusieve recreatievilla’s in een waterrijke omgeving.

De Watervilla’s
De onder architectuur gebouwde villa’s, met rieten daken en doorleefde gevelstenen zijn ontworpen in harmonie met de natuurlijke omgeving. De villa’s staan op ruime kavels en zijn zo gesitueerd dat uw privacy en uitzicht zijn gegarandeerd.
De vier woningtypes variren in afmeting en indeling, maar het hoge afwerkingsniveau dat u van Kontour mag verwachten, is voor allemaal gelijk. Elke villa is aan de buitenzijde onder meer voorzien van een fraaie veranda met een vlonder terras met aanlegsteiger en een volledige aangelegde tuin. Aan de binnenzijde zijn de villa’s ook compleet afgewerkt met o.a. een fraai inbouwkeuken met inbouwapparatuur, twee tot vier complete luxe badkamers en ruime slaapkamers. Vanzelfsprekend kan alles worden aangepast aan uw persoonlijke woonwensen. De bijzondere ligging en de eindeloze watersportmogelijkheden maken deze luxe watervilla’s tot een waardevaste investering.