Je bent nu hier: Home > Projecten > Heerenveen > Skoattereiland

Skoattereiland

Skoattereiland is onderdeel van de uitbreidingswijk Skoatterwâld in Heerenveen. Aan de noord-, oost- en zuidzijde is het project omringd door water. Water en natuur vormen dan ook een belangrijk uitgangspunt bij de inrichting van de wijk. Hierdoor sluit Skoattereiland naadloos aan op de Friese omgeving en cultuur. Skoattereiland is onderdeel van de tweede fase van Skoatterwâld en bestaat uit 24 grondgebonden koopwoningen in de jaren ’30 architectuurstijl. De woningen worden gebouwd rondom een hofstructuur en zijn verdeeld over vier blokken met woningtype C. De gezinswoningen aan de noord- en zuidzijde beschikken over een terrastuin, grenzend aan het water. Daarnaast beschikken de woningen over een parkeerterrein op eigen erf. Het bijzondere aan de woningen is dat er veel uitbreidings-/ en indelingsmogelijkheden zijn. Hierdoor creëer je een thuis dat volledig aansluit op jouw woonwensen. Wil jij jouw woning alvast in je favoriete Leefwijze laten indelen en compleet woonklaar laten opleveren in een Woonsfeer? Of klus je liever zelf in je woning? De keuze is aan jou!

Skoatterwâld

Dat Skoatterwâld een kindvriendelijke wijk is, blijkt wel uit de vele voorzieningen. Zo zijn er een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, twee basisscholen en buitenschoolseopvang op loop- en fietsafstand gevestigd. In de directe omgeving en in het centrum van Heerenveen bevinden zich grote supermarkten voor alle dagelijkse boodschappen. Skoatterwâld is ook uitstekend gesitueerd voor forenzen omdat je je binnen enkele minuten rijden bevindt van de A7 of de A32. Bovendien liggen omliggende steden als Groningen, Leeuwarden, Sneek en Zwolle op slechts een half uur rijden. Daarnaast beschikt Heerenveen over een trein- en busstation, waarmee dorpen en steden ook met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken zijn. In het centrum van Heerenveen is altijd wat te beleven. Je kan er rondstruinen door de winkelstraten of een bezoekje brengen aan een van de vele gezellige cafés en restaurants. Op zoek naar een culturele activiteit? Bezoek dan theater Het Posthuis of de bioscoop. Daarnaast is Heerenveen een sportstad bij uitstek. Op loopafstand van Skoatterwâld bevinden zich bijvoorbeeld een squashbaan en een zwembad. En denk je aan Heerenveen, dan denk je natuurlijk aan SC Heerenveen, het Abe Lenstra Stadion en Thialf.

Royale woningen

Deze royale eengezinswoningen zijn zeer praktisch ingedeeld. Op de begane grond vind je de tuingerichte woonkamer met een keuken aan de voorzijde. De eerste verdieping heeft drie slaapkamers met een badkamer en de open zolder biedt veel ruimte. Naast de standaard indeling zijn er bovendien diverse indelingsvarianten. Dit noemen wij Leefwijzen. Per verdieping kies jij de leefwijze die bij jou past. Zodra jij thuis komt, is het duidelijk: hier woon jij. Keukenprins, wellness queen of gezelligheidsdier? hoe jij ook leeft, er is altijd een indeling die past bij de wensen van jou en je gezin.

Koopsommen vanaf ¤ 164.000,- v.o.n. voor een tussenwoning tot ¤ 188.000,- v.o.n. voor een hoekwoning met erker.
Kaveloppervlaktes vanaf circa 145 m² oplopend tot 343 m².

Meer informatie vind je op de site van nieuwbouw Heerenveen