Je bent nu hier: Home > Projecten > Harlingen > Project Dukdalf

Project Dukdalf

Het project Dukdalf is een ontwikkeling van Heijmans Woningbouw Noord en De Bouwvereniging. Samen maakten wij, in samenwerking met de gemeente Harlingen, een plan voor deze unieke locatie. Dukdalf ligt aan de Zuiderhaven (Schoolstraat, Werfpad, Steenhouwersstraat en Spoorstraat). Hier komen twee projecten.

Twee projecten

Het eerste project bestaat uit 70 sociale huurappartementen die vanaf ongeveer medio 2020 worden verhuurd door De Bouwvereniging. Het tweede project bestaat uit 16 koopappartementen en 13 grondgebonden koopwoningen aan de Zuiderhaven. Heijmans Woningbouw Noord ontwikkelt deze. De koopwoningen (en appartementen) gaan naar verwachting in het voorjaar van 2019 in verkoop.

De gemeente Harlingen houdt je via de website (www.harlingen.nl) en de Harlinger Courant op de hoogte van diverse berichten over dit project.

De Bouwvereniging, Heijmans Woningbouw Noord en de gemeente Harlingen zijn er trots op om samen invulling te geven aan dit mooie plekje aan de Zuiderhaven en willen je graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen.