Je bent nu hier: Home > Projecten > Sneek > Houkepoort

Houkepoort

Wooneiland Houkepoort ligt op één van de meest idyllische plekjes van Sneek. Hier woon je binnenkort direct aan het water – de ideale uitvalsbasis voor je eigen boot alsmede de mooiste vaarroutes naar het Sneekermeer. Maar dat is nog niet alles!

Zo woon je om de hoek van de Grienedyk, een uitgestrekt natuurgebied waar de vele fiets- en wandelroutes je niet snel zullen vervelen. Eindeloos slingeren langs oude dijken en kleurrijke polders. En dat op enkele minuten lopen van jouw gloednieuwe woning. Wat een rijkdom! Liever in het gezellige stadscentrum van Sneek genieten van een lekkere lunch, borrel of diner? In slechts een kwartiertje fietsen kun je aanschuiven bij één van de vele cafés en restaurants.

Maar ook op het wooneiland is het genieten geblazen. Zo zijn er vele speelweides voor de kinderen, een prachtige binnenhaven en gaat alle aandacht naar het groene karakter van Houkepoort, zodat deze perfect aansluit op de natuurrijke omgeving. Van in bloei staande iepen tot pastelkleurige bloesem – thuiskomen was nog nooit zo fijn!

Meer informatie vindt je op www.houkepoort-sneek.nl